Vigtig info: Covid-19 (opdateret)

Hold din Ford i topform med Ford Service

Selvom det er specielle tider, vi lever i, skal din Ford stadig have omsorg, og med Ford Service får du en række uvurderlige serviceydelser, så du kan få mest ud af din Ford igennem hele dit ejerskab. For eksempel får du gratis vejhjælp og transportservice, og med Ford Service slipper du for ubehagelige overraskelser og skjulte omkostninger, hvis din bil skal på værksted.


Vi udfører alle reparationer og services med Prismatch*, hvilket sikrer dig den bedste og mest konkurrencedygtige pris på dine reparationer og serviceeftersyn.


Og er din Ford fyldt fem år, kan du benytte dig af vores prisbevidste Ford Økonomi Program, hvor vi tilbyder både service og reparationer til tydelige og gennemskuelige priser, så du kan holde din Ford 5 år+ i topform**. Vi sørger selvfølgelig for, at alle COVID-19 retningslinjer overholdes for at gøre dit besøg så sikkert og trygt som muligt.

Vi glæder os til at se dig!

Bestil Service


 • SPAR 10% I ONLINE SHOPPEN
 • VI PASSER PÅ DIN FORD - OG PÅ HINANDEN

  Vi tilbyder en række kontaktløse og digitale serviceydelser, som sikrer, at dit besøg bliver sikkert, trygt og så nemt som muligt, når du besøger vores værksted.


  Vi tilbyder blandt andet hente/bringe service samt kontaktløs nøgleaflevering og selvfølgelig, at du får din bil afsprittet retur.

  Kontakt osLæs mere


 • FORD VIDEO CHECK - NEMT OG BEKVEMT
 • FORD ASSISTANCE PLUS - PROFESSIONEL VEJHJÆLP

  Med Ford Service er du sikret professionel vejhjælp - i hele Europa. Ford Assistance Plus giver dig f.eks. mulighed for overnatning eller hjemtransport for dig og dine passagere. Og er uheldet ude bestemmer du helt selv, hvilket Ford værksted din bil skal bugseres til indenfor Danmarks grænser.


  Hjælpen er kun et opkald væk - ring til + 45 43 68 2000 og kom hurtigt videre.

  Kontakt osLæs mere


 • REN FORRETNING - VI PASSER STADIG PÅ DIG
 • ORIGINALE RESERVEDELE - KVALITET OG SIKKERHED

  Din Ford starter sit liv fuldt udstyret med Ford originale reservedele, som passer perfekt til den.


  Og når din bil repareres af specialuddannede Ford-teknikere med originale Ford reservedele, sikrer det den bedste ydeevne, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed.

  Kontakt osLæs mere


 • FORDPASS
 • FORDPASS - DIN FORD LIGE VED HÅNDEN

  FordPass samler alle de vigtige oplysninger om din Ford på et sted. Og nu kan du også se din bils servicehistorik i appen.

  Med FordPass appen kan du samle alle de vigtige oplysninger om din Ford på ét sted, og nu har du også mulighed for at se din Fords servicehistorik i FordPass.


  Med FordPass Connect kan du endda låse/åbne og starte/stoppe din bil via appen - så bliver det ikke nemmere.

  Kontakt osLæs mere


 *Prismatch hos Ford betyder, at vi matcher ethvert officielt tilbud fra et uautoriseret værksted, når: Tilbuddet fremvises forud for påbegyndt arbejde, og ikke er over 3 uger gammelt. Tilbuddet er indhentet fra et værksted, der ligger max 20 km fra dit Ford værksted. Tilbuddet lyder på det samme stykke arbejde ved brug af originale Ford reservedele. **Ford Assistance Plus er ikke inkluderet i Ford Økonomi Service.

Kontakt osBestil Service

Vi anbefaler også...
Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere