LANDETS ABSOLUT BEDSTE FORD-VÆRKSTED LIGGER I NYKØBING F.

26-04-2018

Det var ikke alene de lokale håndboldpiger, der hentede et Danmarksmesterskab til Nykøbing i det forgangne år. De 10 mand hos Ødegaard Biler i Nykøbing F. gjorde det så godt i 2017, at Ødegaard Biler blev kåret til Årets Ford Værksted 2017.


Selvfølgelig er jeg pave-stolt over den tildelte pris. Den er vundet i konkurrence med 70 andre Ford værksteder i landet. Hæderen viser, at det er det rigtige, vi gør her hos Ødegaard Biler, og at det er kompetente folk, der arbejder her, siger Hans Jørgen Madsen. 

Kriterierne for at vinde prisen er naturligvis først og fremmest, at kunderne er tilfredse, når de har haft deres bil på værksted, og at arbejdet er udført korrekt. Gældende procedurer skal overholdes og standarder overholdes. Alt sammen en naturlig del af veludført arbejde.

- Efter endt værkstedsbesøg modtager kunderne en invitation fra Ford Europa, hvor de får mulighed for at vurdere værkstedets service. Alt dette danner grundlag for udnævnelsen til denne fornemme pris, fortæller Hans Jørgen Madsen.


VIDEO-TJEK
Hos Ødegaard Biler i Sakskøbing og Nykøbing F er man på forkant og har implementeret VIDEO-tjek, som giver gennemsigtighed ved værkstedsbesøg.

Videoen tager ca. to minutter, som den enkelte mekaniker optager og sender til kunden. Kunden ved herefter, hvad der bør gøres ved bilen for at holde den i god form.

- Vi startede med disse video-tjek i maj sidste år, og det er det mest geniale, der er sket i nyere tid i mine 35 år i automobilbranchen, siger Hans Jørgen Madsen og fortsætter:

- Med disse små videoer får vi sat billeder på, hvad det er, der skal til, for at bilen igen fremstår klar til nye udfordringer. Samtlige her i firmaet kan lave disse videoer, og de er gode for gennemsigtigheden. Videoerne indgår også i kriterierne for prisen som Årets Ford Værksted 2017. Ford Danmark tager stikprøver af samtlige optagede videoer fra de cirka 70 værksteder rundt om i landet for at sikre, at vi udvikler konceptet i positiv retning. 

- Vi er unikke! – ingen andre steder i verden får du nu en uforbeholden gennemgang af din bil med Lolland Falstersk dialekt, og tilmed med håndholdt kamera, griner Hans Jørgen Madsen, som indrømmer, at det har været en smule grænseoverskridende at høre sig selv, inden videoerne er blevet evalueret og videresendt til kunderne.


DEN RETTE MAND MED NØGLERNE
Fra 1. marts er Lars Kulle blevet ansat hos Ødegaard Biler primært som erhvervssælger. Lars Kulle kommer fra et job som sælger af Hilti værktøj gennem 10 år, og springet fra at sælge værktøj til at sælge erhvervsbiler ser Lars Kulle ikke som den store omvæltning.

- Tidligere kom jeg med en kuffert med værktøj fra Hilti, når jeg besøgte kunderne, men nu kommer jeg med en bil til at have kufferten i, siger Lars Kulle med et smil.

Lars Kulle stammer oprindeligt fra Gedser, men bor i Nykøbing F. Sportsinteresserede på Lolland-Falster kender særdeles godt Lars på forhånd. Ved siden af sit arbejde, er han nemlig udviklingskonsulent hos DBU Lolland-Falster og har tidligere været aktiv indenfor såvel fodbold som håndbold i lokalområdet. 

Hos Ødegaard Biler er man særdeles tilfreds med ansættelsen af Lars Kulle.

- Det er vigtigt med den rette mand, og det er vi sikker på, at vi har fået i Lars. Han er vant til at omgås erhvervskunderne og har et stort netværk. Vi ser frem til at se resultaterne af ansættelsen af Lars Kulle, siger salgschef i Ødegaard Biler, Michael Skaaning.

Bestil service her

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Ødegaard Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Ødegaard Biler A/SAnmeldelser